Προφίλ Σχεδιάστριας

“Μου αρέσει να αναμετριέμαι με τα δύσκολα, να ψάχνω λύσεις, ακόμα και στα πιο σύνθετα προβλήματα . Είναι μια πρόκληση για μένα, καθώς πιστεύω ότι πάντα υπάρχει λύση. Αυτό μου δίδαξε η επαγγελματική μου ενασχόληση με την επιστήμη των μαθηματικών και αυτό έγινε moto ζωής, καθώς μεγάλωσα μέσα σε αριθμούς και σχήματα. 

“ Μου αρέσει να αγγίζω, να αισθάνομαι υφές, να αφήνομαι στα παιχνίδια του μυαλού μου που δίνουν μορφή στο ύφασμα και το κάνουν δημιουργία. 

“ Μου αρέσει να πειραματίζομαι, να συνδιαλέγομαι με το πρωτότυπο και το μοναδικό. Σ’αυτά τα κρυφά μονοπάτια της ψυχής μου, οδήγησαν η καλλιτεχνική μου φύση και η ανάγκη μου για δημιουργική έκφραση. 

       Η πρώτη ύλη, το ύφασμα, που αφήνει αποτύπωμα παντοτινό και μετουσιώνεται σε έμπνευση και αδήριτη ανάγκη για δημιουργία, οδήγησαν τη σχεδιάστρια Μαριάννα Αναστασιάδου –Καρβούνη στην απόφαση να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι της στον κόσμο της υψηλής αισθητική. Η δυναμική αλληλεπίδραση ανάμεσα στο ύφασμα και στο σχέδιο «γεννά» μοναδικές δημιουργίες που χαρακτηρίζονται από ευρηματικά πατρόν, δυναμικές γραμμές, μοτίβα με ένταση και φαντασία που εξάπτουν τις αισθήσεις και χαρίζουν άνεση και κομψότητα. Η σχεδιάστρια σ’αυτό το όνειρο ζωής που γίνεται ταξίδι, σας καλεί να είστε συνοδοιπόροι και να μοιραστείτε μαζί της τους καρπούς από το πάντρεμα της δημιουργικής της έμπνευσης με το αστείρευτο πάθος της .