Προφίλ εταιρείας

Η εταιρεία m.a.d.e. couture θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια οικογενειακή εταιρεία. Το όνειρο της σχεδιάστριας έγινε έμπνευση και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ευτυχής συγκυρία οι σπουδές των νεοτέρων που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί και καθοδηγητές στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Πιο συγκεκριμένα οι σπουδές στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική με μεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά συστήματα της Έλενας Καρβούνη και επίσης οι μεταπτυχιακές σπουδές στο Management του μαθηματικού Θάνου Καρβούνη χάρισαν στην σχεδιάστρια Μαριάννα Αναστασιάδου –Καρβούνη ασφάλεια και σιγουριά όσον αφορά στο σχεδιασμό, στη δημιουργία και στην οργάνωση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας, αλλά και στην προώθηση των προϊόντων της σε μεγαλύτερες αγορές.

Με αυτόν τον τρόπο μέσα σε δύσκολες, αναμφισβήτητα, κοινωνικό –οικονομικές συνθήκες, πραγματώνεται το οικογενειακό προφίλ της εταιρείας m.a.d.e. couture, μιας εταιρείας που φιλοδοξεί ν’ ανοίξει νέους ορίζοντες στο χώρο του χειροποίητου ενδύματος με moto ότι κάθε άνθρωπος, γυναίκα ή άνδρας, μπορεί να αισθάνεται μοναδικός γιατί πραγματικά είναι μοναδικός.

Το online κατάστημα   m.a.d.e. couture δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους πελάτες τόσο της εγχώριας αγοράς όσο και του εξωτερικού να επιλέξουν και να παραγγείλουν χειροποίητα ρούχα και αξεσουάρ μοναδικού σχεδιασμού και υψηλής αισθητικής, που φέρουν την υπογραφή της σχεδιάστριας, με τον ευκολότερο και ασφαλέστερο τρόπο.

Στο ερώτημα γιατί κάποιος να προτιμήσει τις συγκεκριμένες δημιουργίες η απάντηση προκύπτει αβίαστα:

  • για τη μοναδικότητα των σχεδίων τους
  • για την ασύγκριτη ποιότητα των υφασμάτων που επιλέγονται
  • για τη φινέτσα και την πολυτέλεια που αποπνέουν

και επιπλέον

  • γιατί είναι χειροποίητες δημιουργίες, δουλεμένες με μεράκι και πάθος
  • γιατί αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας
  • γιατί ο καθένας και η καθεμία θα βρουν σίγουρα μέσα από την μεγάλη ποικιλία των σχεδίων κάτι που θα ταιριάζει στην προσωπικότητά τους και θα τους κάνει να αισθανθούν μοναδικοί