Συχνές ερωτήσεις

  • Με ποιους τρόπους μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
  • Πρόβλημα με την επικοινωνία με email
  • Πώς ξέρω ότι το ρούχο θα μου κάνει;
  • Μπορώ να αγοράσω προϊόντα με τιμολόγιο;
  • Το Site δεν λειτουργεί όπως θα περίμενα στον υπολογιστή μου

 

Με ποιούς τρόπους μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

  • είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην ειδική σελίδα Επικοινωνίας άμεσα διαθέσιμη.
  • είτε μέσω κινητού τηλεφώνου για άμεση επικοινωνία στο 697.411.4799
  • είτε μέσω e-mail στο: info@madecouture.eu

Πρόβλημα με την επικοινωνία με email

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας και δεν λάβετε απάντηση, παρακαλούμε ελέγξτε αν το email μας είναι αποκλεισμένο, έχει σταλεί στα spam/junk emails. Εμείς απαντάμε εντός 24 ωρών. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε την φόρμα στη σελίδα Επικοινωνίας παρακαλούμε όπως είστε προσεκτικοί με την πληκτρολόγηση της διεύθυνσης email σας.

Αρκετοί email clients (Outlook Express, Yahoo κ.α.) κάνουν αποκλεισμό των εικόνων που έχει κάποιο email, πατώντας στο ειδικό μήνυμα που θα σας βγάλει ο δικός σας μπορείτε να δείτε τις αποκλεισμένες εικόνες.

Πώς ξέρω ότι το ρούχο θα μου κάνει;

Τα περισσότερα ρούχα μας είναι one size και κάνουν για όλους τους σωματότυπους. Κάποια κομμάτια που είναι συγκεκριμένου μεγέθους, οι διαστάσεις αναγράφονται στις πληροφορίες του αντίστοιχου προϊόντος. Σας συμβουλεύουμε να διαβάζετε το πεδίο περιγραφή κάθε προϊόντος καθώς εκεί θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όπως υφή, μετρήσεις, προτάσεις συνδυασμού κ.α.
Σε κάθε περίπτωση, εφόσον έχετε παραγγείλει ένα ρούχο που τελικά δεν σας έκανε, μπορείτε να το αλλάξετε. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε και την ενότητα επιστροφές.

Μπορώ να αγοράσω προϊόντα με τιμολόγιο;

Για πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 697.411.4799 ή στείλτε μας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@madecouture.eu

Το Site δεν λειτουργεί όπως θα περίμενα στον υπολογιστή μου

Αν χρησιμοποιείτε κάποιον παλιό browser (πχ Internet Explorer 5 -6) ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας. Περιηγηθείτε καλύτερα στο www.madecouture.eu με Chrome ή Firefox.